Retsept on maha kirjutatud Naistelehe Nipiraamatust.
- 3 kartulit
- 200g hakkliha
- 2 suuremat keedetud peeti
- 200g praekapsast
- 1 sibul
- 2 porgandit
- 1,4 l vett
- 1-1,5spl 35% äädikat
- 1-2 spl soola
- 1 tl suhkrut
- musta pipart
- serveerimiseks hapukoort
- Prae hakkliha poti põhjas kergelt läbi, lisa tükeldatud porgandid ja hakitud sibul. Kuumuta ning seejärel lisa tükeldatud kartulid.
- Lõika keedetud peet tükkideks ja lisa samuti supipõhjale.
- Kalla peale vesi ja lase supp vaiksel tulel podisedes keema. Keeda, kuni kõik köögiviljad on pehmed.
- Lisa valmis praekapsad-nii hoiad jälle palju aega kokku, kuid supp maitseb nagu tõeline hapukapsaborš.
- Borš peab olema magushapu ehk täpne äädika-, suhkru- ja soolakogus sõltuvad hapukapsa hapususest. Lisa maitseaineid vähehaaval juurde ning maitse pidevalt.
- Serveeri hapukoorega.
No comments:
Post a Comment